Noticia

Imatge d'arxiu dels participants a l'Oncotrail 2017

  • Arribada equip corredors Oncotrail
  • Arribada equip caminadors Oncotrail

09/10/2017

Els equips de Dipsalut completen els 100 quilòmetres de l’Oncotrail

Els dos equips - formats per treballadors del grup institucional de la Diputació de Girona- han finalitzat la cursa solidària per recaptar diners contra el càncer.

Han finalitzat la cursa solidària en un temps de 13 hores i 53 minuts (en el cas dels corredors) i de 22 hores i 24 minuts (en el cas de l’equip que feia la cursa caminant).


Els seus integrants han volgut agrair a la Fundació Oncolliga “l’excel·lent organització de l’esdeveniment” i han subratllat la importància de participar en esdeveniments solidaris com aquest “per recaptar fons per a iniciatives que millorin la qualitat de vida de les persones que pateixen càncer”.


Enguany se celebrava la cinquena edició de l’Oncotrail. Hi ha participat prop de 200 equips i es preveu que la recaptació final arribi als 200.000 euros.


Es tractava de la primera vegada que Dipsalut hi participava. No obstant, l’Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona hi col·laborava des de fa anys prestant suport econòmic (a través de les línies de subvencions a entitats sense ànim de lucre) a la Fundació Oncolliga per a organitzar aquest esdeveniment. Dipsalut i la Fundació també col·laboren habitualment en altres accions com, per exemple, el programa de drenatges limfàtics a domicili per a persones que han superat un càncer de mama o el de prevenció del consum de tabac i altres substàncies perjudicials entre els joves.

 

Dades de contacte

Parc Científic i Tecnològic de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització