Notícies

 

Places disponibles per al curs de dinamitzadors de Parcs i Xarxes

Els futurs coordinadors i monitors d'activitats esportives es familiaritzen amb els Parcs

22/01/2018

Places disponibles per al curs de dinamitzadors de Parcs i Xarxes

Se celebrarà el 2,9,23 de febrer i 2 de març a la seu de Dipsalut. Va dirigit a professionals interessats a dinamitzar els Parcs Urbans de Salut i les Xarxes d’Itineraris Saludables.

El curs és totalment gratuït. Va dirigit al personal tècnic municipal i a altres professionals del camp de la salut, l’esport i el lleure que estiguin interessats a dinamitzar els Parcs Urbans de Salut i les Xarxes d’Itineraris Saludables.

 

L'objectiu del mateix és formar professionals capaços de dissenyar, realitzar i dinamitzar sessions als Parcs i a les Xarxes per tal de facilitar que els usuaris coneguin i valorin els beneficis de l'exercici físic per a la salut i incorporin l'activitat física a la seva vida, assolint així un estil de vida actiu i saludable.

 

En la formació es transmeten coneixements, estratègies i habilitats socials per ser capaços de convertir els Parcs Urbans i les Xarxes d’Itineraris en espais de socialització que permetin als usuaris crear, ampliar i/o reforçar les seves xarxes socials i incrementar el seu grau de motivació respecte a l’activitat física.


També s'hi ensenyen tècniques per afavorir que les dinamitzacions als Parcs i les Xarxes esdevinguin una experiència satisfactòria pels usuaris i per propiciar que els utilitzin de forma regular. A més, s'hi donen a conèixer les característiques tècniques i les possibilitats de funcionament dels Parcs Urbans i de les Xarxes d’Itineraris.

 

La inscripció al curs és oberta. S'ha de realitzar des d'aquest mateix web. Podeu obtenir més informació sobre aquest curs i formalitzar-ne la inscripció, en aquest enllaç.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització