Notícies

 

Converses sobre Promoció de la Salut

Cicle de converses sobre Promoció de la Salut

21/02/2018

Converses sobre Promoció de la Salut

La Càtedra de Promoció de la Salut, amb la col·laboració de Dipsalut, ha organitzat un cicle de converses per commemorar el seu desè aniversari.

 

NOTA IMPORTANT: La conversa "La salut com a dret", prevista per aquest 28 de febrer, queda posposada ja que la Universitat de Girona ha decidit suspendre l'activitat acadèmica al llarg de tot el dia d'avui, seguint les recomanacions de Protecció Civil arran de les nevades. L'acte es passa al 14 de març, també a les 18 h. Es durà a terme a l'Aula A de la Casa de Cultura de Girona.

 

La primera xerrada d'aquest cicle es farà sota el títol "La salut com a dret" i comptarà amb la participació de Lucía Sanjuán, doctora en antropologia social i cultural de la Universitat Autònoma de Barcelona i Josep Puigbó, periodista.

 

La inscripció és gratuïta, però cal confirmar assistència. Podeu fer-ho accedint a aquest formulari.

 

Per tal de commemorar el desè aniversari, la Càtedra, en col·laboració amb Dipsalut, ha organitzat un cicle de converses sobre Promoció de la Salut. L'objectiu és compartir els principals reptes que té la promoció de la salut i que es plantegen en el marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible impulsats per les Nacions Unides.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització