Notícies

 

Anul·lada la xerrada sobre salut i educació sexual

Xerrades per trencar mites a l'entorn de la salut

23/04/2018

Anul·lada la xerrada sobre salut i educació sexual

Lamentem informar-vos que, per motius aliens a Dipsalut, la xerrada "Sexualitat, amor i violència" s'ha anul·lat. L'acte s'havia de celebrar aquest dimecres 25 d'abril. Si us plau, disculpeu les molèsties ocasionades.

Per motius aliens a Dipsalut, cal anul·lar la xerrada “Sexualitat, amor i violència", que s'havia de dur a terme aquest 25 d'abril al Parc Científic i Tecnològic. De la mà de la ponent, Míriam Aleman, es volia promoure la reflexió al voltant de la salut sexual, l'educació sexual, l'amor i les violències.

 

Aquest acte s'incloïa en el programa de xerrades “Trenquem mites a l’entorn de la salut” que hem organitzat amb motiu del nostre desè aniversari. Amb aquestes trobades amb ponents de reconegut prestigi professional i acadèmic, busquem compartir una visió àmplia de la salut, que va molt més enllà de l’absència de malaltia i que es fixa en les capacitats dels individus i les comunitats de generar salut i benestar.

 

La propera xerrada s'ha previst pel 10 de maig. El ponent, Humberto Llavador, parlarà de l'estreta relació entre salut i canvi climàtic. Per obtenir-ne més informació i reservar plaça, cliqueu aquí.

 


Les xerrades són gratuïtes i obertes a tothom que desitgi participar-hi. Les places són limitades. Per aquest motiu, es recomana reservar-les amb antelació. Podeu fer-ho des d'aquest mateix web, apartat "Formació".

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització