Notícies

 

Quilòmetres contra el càncer

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, amb els participants a l’Oncotrail 2018. Autor: Miquel Millan/DDGI

03/10/2018

Quilòmetres contra el càncer

Tornem a participar a l’Oncotrail. Hem constituït tres equips per prendre part en aquesta cursa solidària. Estan formats per treballadors de Dipsalut i d’altres ens autònoms i departaments de la Diputació de Girona.

L’objectiu de participar en aquest esdeveniment és contribuir a l’obtenció de fons per finançar iniciatives dirigides a millorar la qualitat de vida de les persones malaltes de càncer.


Dipsalut col·labora amb la Fundació Oncolliga per a la celebració d’aquesta cursa des dels seus inicis. Des de l’any passat, la cooperació es concreta en la constitució d’equips per a participar-hi.


Aquest 2018 se n’ha format tres, integrats per treballadores i treballadors de Diputació de Girona, Xaloc i Dipsalut. L’aportació per equip és de mil euros. Als tres mil euros, caldrà sumar-hi els fons addicionals que s’està obtenint a través d’iniciatives diverses.


L’Oncotrail se celebra aquest dissabte 6 d’octubre a Palafrugell. La cursa benèfica per equips està organitzada per la Fundació Oncolliga Girona i té un recorregut de 100 quilòmetres.


Totes aquelles persones que ho desitgin poden fer donacions vinculades als equips organitzats per Dipsalut o a qualsevol altre dels participants a la cursa solidària. Per efectuar-les, cal dirigir-se a la pàgina web de l'Oncotrail, a l’apartat “donacions a equips

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització