Noticia

Simulacre d'atenció psicològica en emergències realitzat a Platja d'Aro. Autor: Eddy Kelele

15/10/2018

Jornada sobre trauma psicològic infantil

Membres del Servei d’Emergències Psicològiques de Dipsalut hi participaran; exposant-hi un cas pràctic amb infants que han patit una situació d’alt potencial traumàtic. Es durà a terme el 19 d'octubre.

La primera Jornada de Grups de Treball de Professionals de la Psicologia se celebrarà aquest 19 d’octubre a l’EspaiCaixa de la ciutat de Girona. Està organitzada per la delegació de Girona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.


Tractarà sobre el trauma psicològic infantil, incloent-hi l’adolescència. Nombrosos professionals d’equips multidisciplinaris hi exposaran les seves experiències. Entre ells, Dominique Sabbah i Cristina Cortés, dues referents en aquest àmbit.


La jornada també comptarà amb dues psicòlogues del Servei d’Emergències Psicològiques de Dipsalut i de la Unitat de Crisis i Emergències d’Axios SPA. Sònia Campos i Aïda Fuentes, reflexionaran sobre la intervenció psicològica in situ i a posteriori en nens i adolescents que són víctimes de violència masclista. Hi presentaran un cas pràctic d’intervenció.


El simposi va dirigit a professionals que treballen amb infants i adolescents, sigui en els àmbits de la salut, l’educació, els afers socials, la justícia o el policial.


Per més informació i inscripcions: www.copc.cat

Dades de contacte

Parc Científic i Tecnològic de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització