Notícies

 

Participem a la Setmana de la Responsabilitat Social

Cartell de la 9a Setmana de la Responsabilitat Social

22/10/2018

Participem a la Setmana de la Responsabilitat Social

Dipsalut hi participarà, reflexionant sobre la responsabilitat social en l'àmbit de la salut.

La commemoració de la 9a edició de la Setmana de la Responsabilitat Social inclou una jornada de conferències a Girona. Se celebrarà aquest 25 d'octubre, al matí, al CaixaForum de Girona.

 

Inclourà tres taules rodones, en les quals s'abordaran diferents temàtiques que posaran en relleu la importància de la Responsabilitat Social Corporativa (RSC). Dipsalut participarà a la tercera:

- Taula 1: centrada en bones pràctiques en RSC. Comptarà amb la participació de la Fundació Mas Casadevall, Fundació GAES Solidaria i UDON.

- Taula 2: al costat de la multinacional Borges International Group, la cooperativa Girona Fruits i l’empresa de turisme rural L'Avenc de Tavertet, es reflexionarà sobre el vincle territorial a la RSC. La taula rodona està organitzada per la Fundació del Món Rural, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya i l’Associació per a un Desenvolupament Rural Integral.,

- Taula 3: de la mà de l'Institut Català d'Oncologia (ICO), Activa Mútua, l'Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona (Dipsalut) i Badalona Serveis Assistencials, es ressaltarà la importància de la RSC en el sector de la salut, parlant de bones pràctiques i dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Per conèixer més detalls sobre el programa i participar-hi (és gratuïta), cliqueu aquest enllaç.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització