Notícies

 

Sessions dirigides als Parcs i a les Xarxes

Imatge d'arxiu d'una sessió de dinamització del programa de Parcs i Xarxes

16/04/2019

Sessions dirigides als Parcs i a les Xarxes

Periòdicament programem sessions dirigides d’exercici físic als Parcs Urbans de Salut i a les Xarxes d’Itineraris Saludables que hi arreu de les comarques gironines. El calendari es troba disponible al web itinerarisiparcsdesalut.cat

Estan conduïdes per monitors especialitzats i s’hi treballa aspectes que van molt més enllà de la condició física, com són les capacitats individuals per incrementar el control sobre la nostra salut.

 

Les dinamitzacions són totalment gratuïtes i no requereixen d’inscripció prèvia. Pot participar-hi qualsevol persona, independentment de la seva edat o condició física, ja que els monitors s’encarreguen de guiar cadascú per tal que realitzi els exercicis idòniament. Només cal anar-hi vestit amb roba còmoda. També es convenient protegir-se del sol i portar aigua.


Podeu anar consultant el calendari de dinamitzacions dels equipaments que us quedin més a prop, accedint al lloc web del programa de Parcs Urbans de Salut i Xarxes d’Itineraris Saludables. Hi trobareu la informació actualitzada així com les dades de contacte dels vostres dinamitzadors.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització