Notícies

 

Parlem de l’Observatori en la presentació del Campus Salut

Expliquem el projecte de l'Observatori en la jornada de presentació del Campus Salut

24/04/2019

Parlem de l’Observatori en la presentació del Campus Salut

La jornada de presentació del Campus Salut s'ha celebrat aquest 26 d’abril al Parc Científic. L’Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona hi ha participat exposant el projecte de l’Observatori de desigualtats socials i de salut.

L'objectiu de l'acte ha estat presentar el Campus Salut i explicar com pot donar resposta a les necessitats d’innovació del sector.


Es tracta d’un dels campus sectorials que està impulsant la Universitat de Girona amb l’objectiu de crear espais de trobada i d'interlocució per promoure el coneixement en àmbits diversos. El president de Dipsalut, Josep M. Corominas, forma part del seu consell assessor.


La jornada de presentació ha anat especialment adreçada a administracions públiques, empreses, associacions i altres actors que intervenen en salut. S'ha dut a terme a l’auditori Narcís Monturiol del Parc Científic i Tecnològic de Girona.


Hi han participat, entre altres, el vicerector de Projectes Estratègics de la Universitat de Girona, Josep Calbó, el director de l’Observatori de Salut Digital de la ECHAlliance, Joan Cornet, i el director científic del Campus Salut, Rafael Ramos.

 

El cap de l'àrea de Politiques i Promoció de la Salut de Dipsalut, Pau Batlle, hi ha parlat de l'Observatori Social i de la Salut. L'Organisme desenvolupa aquest projecte en el marc del conveni de col·laboració “Girona, regió saludable”, que implica també l’Institut d'Investigació Biomèdica de Girona (IdibGi) i la Fundació Salut Empordà. L’Observatori s’encarregarà d'obtenir i compartir informació objectiva sobre les diferents condicions de vida de les persones al territori i de com aquestes desigualtats porten a diferents nivells de salut i qualitat de vida. Aquest coneixement es compartirà per tal de poder fonamentar polítiques, programes i accions que permetin combatre les desigualtats socials que hi ha a la base de les desigualtats en salut.

Informació addicional:

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització