Notícies

 

Dipsalut, al XV Congrés de Salut Ambiental

Congrés SESA 2019

23/05/2019

Dipsalut, al XV Congrés de Salut Ambiental

Un any més, hem intervingut en aquest congrés.Tècnics de l’Organisme hi han presentat comunicacions relacionades amb la prevenció de la legionel·losi.

Concretament, hi han parlat de la gestió en funció del risc de les instal·lacions amb possibilitat de transmissió de legionel·losi, de les modificacions estructurals d’instal·lacions problemàtiques i del control sanitari que es duu a terme a les platges.


El congrés reuneix entitats i professionals destacats del camp de la salut ambiental per tal de compartir coneixements i experiències. Enguany s'ha celebrat sota el lema “La salut ambiental davant el canvi climàtic” i ha volgut posar el focus sobre aquesta gran amenaça per a la salut i la supervivència de les persones d’arreu del planeta.


En aquest sentit, el congrés ha permès intercanviar coneixements relatius a temes tan lligats al canvi climàtic com l'aparició de noves espècies invasores (vectors de malalties), els problemes derivats de la contaminació atmosfèrica o la concentració de productes químics en el medi.

 

Una d’aquestes qüestions és l’increment de la presència del bacteri legionel·la a les aigües, com a conseqüència de l’augment de temperatura.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització