Notícies

 

Educació emocional a les escoles

Tècnics de Dipsalut, a les XV Jornades d'Educació Emocional. Autoria: @EquipSEER

03/06/2019

Educació emocional a les escoles

Els tècnics responsables del «Sigues tu, eines i actius per a la salut» han participat a les XV Jornades d’Educació Emocional 2019, celebrades a Barcelona.

Hi han parlat del programa d’educació per a la salut de Dipsalut i de com està servint per treballar la dimensió emocional a les aules.

 

Concretament, han conduït un taller en el que han explicat la teoria que hi ha sota el Sigues tu, basada en una visió positiva de la salut, en l’entrenament de les habilitats per a la vida i en el sentit de coherència.


Les Jornades d’Educació Emocional són un espai per intercanviar coneixements, per reflexionar i per subratllar la importància del desenvolupament de les competències emocionals, que son bàsiques per la vida.

 

En aquesta XV edició s’hi ha plantejat qüestions com quines són les estratègies més eficients per a la formació dels educadors, com s’haurien d’implicar les universitats en la formació inicial dels educadors en competències emocionals, o quin és el model d’educació emocional que convé promoure.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització