Notícies

 

Promoció de la salut i desenvolupament sostenible

La gerent de Dipsalut parlant de governança local i Objectius de Desenvolupament Sostenible en el Simposi. Autoria: Càtedra de Promoció de la Salut

15/07/2019

Promoció de la salut i desenvolupament sostenible

Dipsalut ha explicat com s’està baixant sobre el terreny, als municipis, els Objectius de Desenvolupament Sostenible de manera vinculada a la promoció de la salut. Ho hem fet dins el 7è Simposi Concha Colomer, celebrat aquest 15 de juliol a Girona.

Enguany, l'esdeveniment ha portat com a lema “Implementing Sustainable Development Goals for Healthy Local Governance”. Experts d’àmbit internacional hi han reflexionat sobre com portar a la pràctica els Objectius de Desenvolupament Sostenible per a una bona governança local i han coincidit en què la promoció de la salut no és possible sense lligar-la al desenvolupament sostenible.

 

El Simposi està organitzat per la Càtedra de Promoció de la Salut i la Facultat d’Infermeria de la Universitat de Girona - com a membres de l’European Training Consortium. Compta amb el suport de Dipsalut.


Es tracta d'una activitat que combina conferències, taules rodones i comunicacions científiques. Va dirigida a tots aquells professionals, de l’àmbit públic o privat, que intervenen en salut pública o acció social.


Rep el seu nom en memòria de Concha Colomer Revuelta (1954-2011), que va ser cofundadora de l’ETC-PHHP i destacada defensora dels drets de la dona, així com de la importància de la salut pública i la promoció de la salut.


L’acte ha inaugurat el 28 è curs d’estiu de la European Training Consortium in Public Health and Health Promotion (ETC-PHHP).

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització