Notícies

 

Jornada “De la responsabilitat social a la sostenibilitat global. L’Agenda 2030 en l’àmbit local”

Imatge promocional de la Jornada. Font: Consell de Relacions Laborals

19/09/2019

Jornada “De la responsabilitat social a la sostenibilitat global. L’Agenda 2030 en l’àmbit local”

Se celebrarà el 26 de setembre a l’Auditori Josep Irla de la ciutat de Girona. Dipsalut hi intervindrà, parlant dels Plans Municipals de Salut alineats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Aquest mes de setembre es compleixen quatre anys de l’aprovació de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible, el pla d’acció per protegir el planeta i les persones. Aquest pla es concreta en 17 objectius, els anomenats ODS, i involucra de manera molt directa els governs locals i regionals ja que, sense ells, es considera impossible l’assoliment de les fites marcades.

La Comissió de Responsabilitat Social del Consell de Relacions Laborals va iniciar un cicle per sensibilitzar sobre l'Agenda 2030, donar veu a alguns dels actors locals que ja s’hi han implicat i impulsar aliances entre les administracions, les entitats i altres agents socials.

Aquest 26 de setembre, d’11 a 14 hores, se celebrarà a Girona la segona jornada d’aquest cicle. Hi participaran representants d’organitzacions diverses, tant del sector públic com privat, que compartiran les seves experiències de com baixar sobre el terreny, a l'àmbit local, els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

L’acte s’ha estructurat en diverses taules rodones. Podeu consultar-ne el programa, accedint a aquest enllaç. Per poder-hi assistir, cal inscripció prèvia (gratuïta). S’ha de formalitzar accedint a aquest enllaç.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització