Notícies

 

Nou número de La Revista de Dipsalut

Portada Revista 28

22/02/2021

Nou número de La Revista de Dipsalut

Es tracta del número 28; corresponent al primer quadrimestre d'aquest 2021. Entre altres temàtiques, hi parlem dels programes de control de la qualitat de l'aigua, de l'Observatori de desigualtats socials i de salut, o del nou servei per a la igualtat de gènere.

També, com sempre, s'hi recull tota l'actualitat de l'Organisme. La publicació, es pot consultar en aquest enllaç.

Com a temes destacats, hi ha el nou servei d'assessorament en l’àmbit de les polítiques municipals d’igualtat de gènere i diversitat sexual. També inclou un reportatge on es detallen les accions dels programes relacionats amb la qualitat de les aigües de consum humà: el de suport a la gestió municipal directa dels abastaments; i el d'avaluació i control de la qualitat de l'aigua a l'aixeta del consumidor. La contraportada és una entrevista a l'equip de l'Observatori, en la que expliquen qui són i què fan. A més, a la revista, hi continuem analitzant el dret a la salut. En aquesta ocasió, veient què en diuen la Constitució Espanyola i l'Estatut d'Autonomia.

 

Als apartats d'actualitat, destaquen els congressos que organitzem juntament amb la Càtedra de Promoció de la Salut de la Universitat de Girona, així com l'edició d'un conte per acompanyar els infants en moments difícils. Per altra banda, hi parlem del desè aniversari del "Girona, territori cardioprotegit"; del pla estratègic per assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), de les sessions del "Sigues tu" per a famílies, i del suport als municipis en la lluita contra la Covid-19 i totes les seves conseqüències. A més, inclou l'anàlisi del pressupost de Dipsalut per aquest 2021 (i el seu desglossament segons l'impacte sobre els ODS).

La Revista de Dipsalut s'edita quadrimestralment. S'hi explica la tasca que desenvolupa l'Organisme, sempre en col·laboració amb els ajuntaments de la demarcació i altres actors del territori. Procura incloure qüestions d'interès per a tota la ciutadania; amb vocació divulgadora i per tal de fomentar la implicació i la corresponsabilitat de tothom en la millora de la salut i el benestar, tant a nivell individual com, sobretot, col·lectiu.

La publicació es fa arribar als ajuntaments, tant en paper com en format digital, perquè, puguin dipositar-la en espais municipals o difondre-la, en línia, entre els veïns i veïnes.

La Revista de Dipsalut també es troba disponible en aquest mateix web.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització