Notícies

 

Els estatuts de Dipsalut s\'adapten a la seva evolució

Imatge de l'entrada a la recepció de Dipsalut, al Parc Científic de Girona

06/04/2021

Els estatuts de Dipsalut s'adapten a la seva evolució

El Ple de la Diputació ha aprovat, per unanimitat, els canvis proposats; orientats a actualitzar la norma bàsica que regula el funcionament de l'Organisme.

El Ple de la Diputació de Girona, en la sessió celebrada el passat 23 de març, ha aprovat la modificació dels estatuts de Dipsalut.

 

La seva adaptació s'havia fet necessària arran de l'evolució de l'Organisme en diversos àmbits: les competències d'actuació (atesa, entre altres, la incorporació d'acció social), els nous reptes sorgits en salut pública, i l'increment d'accions relacionades amb l'atenció a les persones, la sostenibilitat i la transferència de coneixement. També, per recollir qüestions organitzatives.

 

Així doncs, els nous estatuts incorporen una actualització de les competències i els objectius; la posada al dia de la informació i la normativa; una adaptació de la regulació dels òrgans, les seves competències i el règim de recursos.; i la redefinició del model organitzatiu i estratègic, així com del règim de recursos.

 

Amb aquesta nova modificació (l'última s'havia fet el 2015) es vol posar èmfasi en la rellevància d'integrar les polítiques municipals de salut en tots els nivells i en la voluntat d'apostar per un model de salut social i sostenible (l'anomenat" model de les 3 s").

 

(+) Més informació: Edicte relatiu a l’aprovació definitiva de la modificació dels Estatuts de l’Organisme

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització