Notícies

 

Els programes de control de legionel·la i d\'educació per a la salut, a Ddgi.tv

Control de legionel·la

26/05/2021

Els programes de control de legionel·la i d'educació per a la salut, a Ddgi.tv

El quart programa Ddgi.tv s’ha emès aquest 27 de maig a les 22 h per Televisió de Girona. Ha estat dedicat íntegrament a Dipsalut. Ha inclòs una entrevista a la presidenta de l'Organisme, així com dos reportatges sobre el "Sigues tu" i els programes per a la prevenció de la legionel·losi.

La Diputació, en col·laboració amb Televisió de Girona, duu a terme una sèrie d'entrevistes i reportatges per explicar la tasca de l'ens, i els organismes que en depenen. Aquests programes s'emeten cada dijous a la nit per TVGi. També es preveu difondre'ls a través de La Xarxa.

 

El quart programa Ddgi.tv se centra en Dipsalut. La primera part consta d'una entrevista a la presidenta, Maria Puig i Ferrer, en la que hi explica la tasca de l'Organisme de Salut Pública de la Diputació, que té com a objectius principals la protecció i millora de la salut i la qualitat de vida de les persones. Per a aconseguir-ho, treballa amb els municipis, amb els 221 de la demarcació: amb ajuntaments, altres administracions i, també, amb les entitats sense ànim de lucre. Els presta serveis directes, assessorament tècnic i suport econòmic.

 

A la segona part del programa s'emeten dos reportatges: un, sobre el programa d'educació per a la salut; i l'altre, sobre els serveis per a la prevenció de la legionel·losi

 

S'hi descobreix com es controlen els equipaments considerats de risc de transmissió de legionel·losi i com es fan les neteges i desinfeccions d’aquelles instal·lacions per les quals l’Ajuntament ha sol·licitat el servei. I ens endinsem en el “Sigues Tu”, que entrena les habilitats per a la vida (com l’autoestima, la comunicació interpersonal, la presa de decisions, l’empatia, el treball en equip, o la gestió de les emocions) d'infants, adolescents i joves. El programa es duu a terme, des de l’etapa infantil fins a secundària, a escoles, instituts i altres centres educatius de la demarcació, prioritzant els que presenten factors socioeconòmics desfavorables.

 

 

Podeu veure el programa de Ddgi.tv dedicat a Dipsalut, en aquest enllaç.

 



 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització