Notícies

 

Nou web del Programa de Parcs i Xarxes

Captura de pantalla de la pàgina d'inici del nou web

08/06/2021

Nou web del Programa de Parcs i Xarxes

El Programa de Parcs Urbans de Salut i Xarxes d’Itineraris Saludables estrena portal web. La pàgina està adaptada als criteris d’usabilitat i accessibilitat. S’orienta als usuaris externs, per promoure la participació a les activitats, i per fomentar l’adopció d’estils de vida saludables.

El disseny gràfic i la jerarquització dels continguts pretén facilitar l’accés a les informacions d’interès; també des dels dispositius mòbils. La navegació esdevé intuïtiva i àgil. A més, la pàgina facilita compartir continguts, com l’agenda de sessions, sigui a través de correu electrònic o des de les xarxes socials.


El nou lloc web compta amb noves funcionalitats, com una intranet per als dinamitzadors, que els permet gestionar les dades relacionades amb les sessions en grup i obtenir-ne informació valuosa per a l’avaluació de les mateixes i per a la millora continuada del Programa.


També incorpora contingut de caràcter divulgatiu. S’hi exposa la fonamentació científica de les actuacions, que alhora ajuda a comprendre la vital importància de la pràctica d’activitat física regular per poder gaudir d’un bon estat de salut.


La nova pàgina substitueix l’anterior web del Programa, que havia estat en funcionament més d’una dècada i requeria d’una renovació total per poder respondre a les necessitats i requeriments de l’actualitat.


L’adreça de la pàgina es manté. És: www.itinerarisiparcsdesalut.cat

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització