Notícies

 

Nous cursos dels àmbits de la salut pública i l\'acció social

Imatge de la primera edició del curs de prevenció de maltractaments a les persones grans

06/09/2021

Nous cursos dels àmbits de la salut pública i l'acció social

El 15 de setembre obrim inscripcions als cursos del segon semestre. A banda dels tradicionals, n'oferim de nous: sobre polítiques d'igualtat, processos de trànsit en la infància, les cures dins les organitzacions, comunicació no violenta, o la implementació dels ODS.

El programa de formació de Dipsalut d'aquest segon semestre inclou una trentena de cursos dels àmbits de la salut ambiental, la promoció de la salut i el benestar, l'acció social, i l'ús dels desfibril·ladors.

La proposta formativa incorpora novetats, com cursos de polítiques d'igualtat dins l'entorn de treball de l'Administració, de processos de trànsit en la infància i adolescència, de les cures a les organitzacions de serveis socials, i sobre comunicació no violenta. També, una jornada monogràfica sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), amb la finalitat de compartir experiències sobre la seva implementació al món local.

A banda, continuem oferint  els cursos ja del tot consolidats, com els de control de legionel·la, qualitat de l’aigua de consum humà, salubritat de les piscines o seguretat alimentària. En l'àmbit de la promoció de la salut i el benestar, i en acció social, mantenim els de primers auxilis psicològics, els d'ús dels desfibril·ladors de la xarxa del "Girona, territori cardioprotegit", per a dinamitzadors dels Parcs i Xarxes, els de prevenció de maltractaments i abusos, igualtat de gènere, suport a víctimes de violència masclista, llenguatge inclusiu, i els relatius a com fer front a la discriminació LGTBI+. Alhora, es tornen a programar cursos per a la gestió de les emocions en aquests temps de crisi, així com la formació per una mirada interseccional pràctica en la intervenció social.

Els cursos són gratuïts per a l'alumnat i estan impartits per professionals experts en cadascuna de les matèries. Majoritàriament, es duen a terme en línia, degut a la situació actual per la pandèmia de la Covid-19.

La proposta formativa està adaptada als diferents perfils i necessitats; especialment, als requeriments del món municipal.

Per conèixer tota l'oferta de cursos, accediu a l'espai web de Formació (inscripcions, des d'aquest mateix web de Formació. A partir del 15 de setembre)

 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització