Notícies

 

Participem a les curses solidàries d\'Oncolliga

Fotografia dels participants a les curses, i de les persones de suport, amb el president de la Diputació de Girona

30/09/2021

Participem a les curses solidàries d'Oncolliga

Dipsalut hi pren part amb quatre equips, formats per personal de l'Organisme i d'altres ens i departaments de la Diputació de Girona. Tres d'ells, competiran a l'Oncotrail, que se celebra aquests 2 i 3 d'octubre. El quart, ho farà a l'Oncobike, el proper dia 16.

Aquestes curses, organitzades per la Fundació Oncolliga Girona, serveixen per recaptar fons per a iniciatives que millorin la qualitat de vida de les persones que pateixen càncer.

 

Enguany, Dipsalut i la Diputació de Girona hi participem amb quatre equips, constituïts per treballadores i treballadors del grup institucional. En el cas de l'Oncotrail, hauran de completar un recorregut de cent quilòmetres que discorre des de la Costa Brava fins a les Gavarres en un màxim de trenta hores. Pel que fa als competidors en l'Oncobike, caldrà completar un itinerari de dos-cents quilòmetres.

 

Cada equip ha de fer una donació mínima (de 1.000 euros en el cas de l'Oncotrail i de 500, per a l'Oncobike) per tal de poder prendre part als esdeveniments. Les persones que ho desitgin poden ajudar a augmentar els fons dirigint-se a la pàgina web de l'Oncotrail, a l'apartat "Donacions" o a la de l'Oncobike.

 

A banda del suport econòmic i les donacions vinculades a les curses, Dipsalut col·labora amb la Fundació Oncolliga per altres vies. L'Organisme presta suport tècnic i econòmic per poder fer realitat iniciatives diverses com, per exemple, el programa de drenatges limfàtics a domicili per a dones que han superat un càncer de mama o el de prevenció del consum de tabac i altres substàncies perjudicials entre els joves.
 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització