Notícies

 

Elaboració de censos municipals d’establiments alimentaris

Imatge d'arxiu d'establiments minoristes d'alimentació

09/12/2021

Elaboració de censos municipals d’establiments alimentaris

Aquest 15 de desembre fem la tercera edició del curs per elaborar i mantenir el cens municipal d'establiments minoristes d'alimentació i de restauració. Va dirigit a personal dels ajuntaments de la demarcació.

Es realitza en línia i, com la resta de cursos de Dipsalut, és gratuït per a l'alumnat. Les persones interessades a participar-hi, han d'escriure un correu electrònic a: vsanchez@dipsalut.cat.

 

La formació per a l'elaboració de censos municipals d'establiments alimentaris és nova. La primera edició es va dur a terme el passat 15 d'octubre. Davant l'alt nombre d'inscrits, se'n va realitzar una segona, el 15 de novembre. En aquesta ocasió també es van exhaurir les places disponibles; fet que ha portat a oferir una tercera edició, aquest 15 de desembre.

 

El curs té com a objectiu principal facilitar el coneixement necessari per poder elaborar i mantenir actualitzat el cens municipal de comerços minoristes d’aliments i de bars i restaurants.


La Llei de Salut Pública atorga als municipis la competència en la gestió del risc derivat dels productes alimentaris en les activitats del comerç minorista i de restauració. Per desenvolupar-la idòniament, es recomana elaborar i anar actualitzant un cens que reculli el nombre i tipologia dels diferents establiments que hi ha a cada poble o ciutat.



Aquesta formació s’inclou al Programa de Divulgació de Coneixements de Seguretat Alimentària en l’Àmbit Municipal.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització