Notícies

 

Una trentena de cursos gratuïts per aquest semestre

Fotografia de la part pràctica del curs de control d'instal·lacions amb risc de transmissió de legionel·losi, celebrat aquesta primera quinzena de març. Autoria: E.Kelele/Dipsalut

07/02/2022

Una trentena de cursos gratuïts per aquest semestre

Aquest 15 de febrer s'obre el període d'inscripció als cursos que Dipsalut us proposa per aquest primer semestre de l'any. Es tracta de formació gratuïta. S'adreça, prioritàriament, a professionals dels ajuntaments i altres ens locals de la demarcació de Girona.

El Programa de formació d'aquest primer semestre de 2022 torna a oferir tant cursos de l'àmbit de la salut ambiental (legionel·la, aigües, piscines, seguretat alimentària...), com del de la promoció de la salut i el benestar, així com d'acció social (atenció psicològica, prevenció d'abusos i maltractaments, cures, igualtat de gènere, LGTBI+, gestió de les emocions...).

 

Un cop més, també s'ofereix formació per utilitzar idòniament els desfibril·ladors (tant per a professionals com per a ciutadania en general).

 

El Programa inclou una jornada monogràfica sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), amb la finalitat de compartir experiències sobre la seva implementació al món local.

 

A més, com a novetat, s'hi incorpora el curs per a l'elaboració dels censos municipals d'establiments alimentaris. Se n'ha programat dues edicions (a l'abril i al juny). Aquesta formació va dirigida als professionals dels ajuntaments que s'encarreguin d'elaborar aquests censos o que hagin de dur a terme tasques relacionades amb la seva creació o manteniment. El curs té una durada de dues hores i, com la resta dels que ofereix Dipsalut, és gratuït. 

 

La majoria de cursos es continuen realitzant en línia.

 

Podeu consultar-ne tota l'oferta i formalitzar les inscripcions, accedint a aquest enllaç.

 

(Cal recordar que l'oferta formativa del «Sigues tu» -per a docents i per a famílies- no s'inclou en aquest Programa. Podeu consultar-la en aquest lloc web)

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització