Notes de premsa

02/02/2017

Presentació de la ‘Guia d’entitats d’acció social a Girona’

La Comissió territorial d’ECAS a Girona presentarà el proper dijous 2 de febrer a les 11.30 hores la ‘Guia d’entitats d’acció social a Girona’.

La publicació recull recursos i serveis oferts per vint-i-una entitats que treballen a Girona en àmbits diversos: atenció a la infància, cooperació internacional, ocupabilitat, interculturalitat, acompanyament de persones amb discapacitat i educació, entre altres. El seu objectiu és posar a l’abast de l’administració local informació útil sobre els programes que desenvolupen les entitats, de manera que es puguin establir col·laboracions entre el sector públic i el tercer sector, tant en la creació i gestió de serveis com en l’impuls de nous projectes.

La ‘Guia d’entitats d’acció social al Girona’ és el resultat de la col·laboració d’ECAS amb la Diputació de Girona i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

PRESENTACIÓ DE LA ‘GUIA D’ENTITATS D’ACCIÓ SOCIAL A GIRONA’

Dia i hora: Dijous 2 de febrer a les 11:30h

Lloc: Sala d’actes de l’Hotel d’entitats de Girona | La Rutlla 22

Intervindran: Sra. Teresa Crespo, presidenta d’ECAS

Sr. Jordi Pascual, delegat a Girona de la Taula d’entitats del Tercer Sector de Catalunya

Sra. Sílvia Oliveras, gerent de Dipsalut

Sra. Marta Casacuberta, directora territorial del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies

ECAS és una federació d'Entitats Catalanes d'Acció Social que agrupa un centenar d’organitzacions sense afany de lucre que atenen 795.000 persones l’any. L’atenció directa que presten les organitzacions membres d’ECAS i la tasca de la pròpia federació per vertebrar el sector es fonamenten en voluntat de transformar la societat per fer-la més justa i igualitària. En la nostra tasca diària prioritzem l’atenció a col·lectius en situació o risc d’exclusió per tal que els drets de totes les persones es facin efectius i possibilitin l’exercici de la plena ciutadania.


Contacte:

Sílvia Durany

ecas-girona@acciosocial.org

T. 972 222 072 | M 650 625 865 

Dades de contacte

Parc Científic i Tecnològic de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització