Notes de premsa

11/05/2017

Roda de premsa presentació nou portal de gestió del mosquit tigre

 

Dipsalut (l’Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona) i el projecte Mosquito Alert, coordinat per les institucions CREAF, CEAB-CSIC i ICREA impulsat per l’Obra Social “la Caixa”, presenten una nova plataforma que facilitarà la gestió del mosquit tigre a Espanya.

Des de fa més d’una dècada el mosquit tigre s’està expandint a un ritme accelerat per la Península. Com es pot aconseguir una gestió més cost-efectiva d’aquesta plaga? Dipsalut i Mosquito Alert han fet un gran pas per integrar els esforços dels gestors de medi ambient i de salut pública i la participació ciència ciutadana. Amb l’app Mosquito Alert i el nou portal de gestió, la ciutadania podrà ajudar a les administracions públiques a millorar la gestió d’aquesta plaga, tant a les grans ciutats com als municipis més petits.

En la presentació intervindran Frederic Bartumeus (Director de Mosquito Alert), Josep M. Corominas (president de Dipsalut), Xavier del Acebo (cap de l'àrea de Protecció de la Salut de Dipsalut) i Eduard Marquès (del Servei de Control de Mosquits de la Badia de Roses i el Baix Ter).

 

Acte: Roda de premsa. Presentació nou portal gestió mosquit tigre

Dia: dijous 11 de maig

Hora: 11,30 h

Lloc: Sala de premsa de Dipsalut (Parc Científic i Tecnològic de Girona, edifici Jaume Casademont)
Per més informació:
Noemí Guillem, tècnica de Difusió
972414720 / 699012787
nguillem@dipsalut.cat

Dades de contacte

Parc Científic i Tecnològic de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització