Destaquem

29/05/2020

Avís important: aixecament de la supensió de terminis

Aquest 1 de juny s'han aixecat les suspensions/interrupcions de terminis administratius que establia el RD 463/2020 d'estat d'alarma per la Covid-19. Així doncs, es reprèn, entre altres, la tramitació de les subvencions i la sol·licitud de programes que estaven oberts.

Més informació

28/05/2020

Sol·licitud del "Sigues tu" per al curs 2020-2021

És obert el període de sol·licitud del programa d'educació per a la salut de Dipsalut. Poden demanar-lo els ajuntaments de la demarcació, a petició dels centres educatius del municipi. Es recomana tramitar la sol·licitud abans que acabi aquest curs.

Més informació

21/05/2020

S'aixeca la suspensió de terminis administratius de dues línies de subvencions

Aquest 21 de maig es reprenen els terminis de tramitació de les subvencions següents: per a l'acollida i inclusió social de joves en risc d'exclusió i per al foment de la cooperació internacional.

Més informació

Notícies

29/06/2020

Dipsalut augmenta en 1,5 MEUR les ajudes per fer front a l’emergència social derivada de la COVID-19

• La Diputació de Girona ha aprovat l’expedient de crèdit extraordinari per al programa «Benestar i comunitat» que desenvoluparà l’Organisme de Salut Pública de l’ens supramunicipal, Dipsalut, per donar resposta a l’increment de població atesa pels serveis de suport, arran de la crisi causada per la COVID-19. • Maria Puig, vicepresidenta tercera de la corporació i president…

Més informació

23/06/2020

La Diputació de Girona ha lliurat material sanitari per valor de més de 400.000 euros

•Entitats locals, serveis socials, hospitals, centres sociosanitaris (geriàtrics, centres d’atenció a persones amb discapacitat, centres de salut mental i centres de seguiment i atenció a les drogodependències) de la demarcació de Girona, entre d’altres, han rebut el material sanitari i de prevenció de la COVID-19 •Des del mes de març l’Organisme de Salut Pública de la Diputac…

Més informació

12/06/2020

Oferim una proposta d’educació emocional als casals d’estiu

Dipsalut posa a disposició de casals d’estiu municipals una proposta pedagògica enfocada a treballar les emocions amb els infants. Inclou formació inicial per als monitors, així com sessions per a les famílies.

Més informació

10/06/2020

Resum dels diferents manuals per a l'obertura de les piscines

Hem elaborat un document en el que es resumeixen les indicacions recollides en els diferents plans i manuals de la Generalitat de Catalunya i d'altres administracions pel que fa a les piscines d'ús públic a l'aire lliure.

Més informació

04/06/2020

Col·laborem en el “Qüestionari de salut en temps de confinament”

El Servei local de Teleassistència està realitzant el qüestionari entre els seus usuaris, començant per aquelles persones amb més factors de fragilitat.

Més informació

27/05/2020

Propostes per al benestar emocional de les famílies

Des del "Sigues tu, en família", suggerim diversos recursos que poden ajudar-nos a gestionar les emocions, a resoldre de manera positiva els conflictes del dia a dia i a comunicar-nos millor.

Més informació

Dades de contacte

Parc Científic i Tecnològic de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització