SAT. Subvencions a ajuntaments per al finançament de l’assessorament i suport tècnic a polítiques municipals de protecció de la salut

Objecte

Aquest programa del Catàleg de Serveis de Dipsalut ofereix als ajuntaments el suport tècnic per fer front a qualsevol situació de risc en protecció de la salut que hagin de gestionar en l’àmbit de les seves competències.

Destinataris

Poden concórrer a la convocatòria els ajuntaments de la demarcació de Girona adherits al Catàleg de Serveis de Dipsalut.

Conceptes subvencionables

Es consideraran despeses subvencionables aquelles que realitzin els ajuntaments per prestar els serveis que són competència dels ens locals en matèria de protecció de la salut pública.

Període subvencionable

Les actuacions s’han d’haver realitzat dins el termini següent: de l’1 de desembre de 2017 al 30 de novembre de 2018.

Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds comença l'endemà de la publicació de la corresponent convocatòria al Butlletí Oficial de la Província de Girona i finalitzarà el 2 d'octubre de 2018.

Prèviament a la presentació de la sol·licitud d’aquesta subvenció, els ajuntaments hauran de sol·licitar el Programa Pt14 del Catàleg de Serveis de Dipsalut.

Els serveis tècnics de Dipsalut elaboraran un informe tècnic autoritzant la sol·licitut d'aquesta subvenció.

Justificació

El termini màxim per justificar la totalitat de l’objecte subvencionat es determinarà a la resolució. La documentació que cal presentar és la següent:

- Compte justificatiu simplificat amb model normalitzat de Dipsalut, segons l’article 27 de l’Ordenança General de subvencions de la Diputació de Girona, que ha d’incloure una memòria justificativa del compliment de l’objecte subvencionat, una relació classificada de despeses, amb identificació del proveïdor, número de document, import, concepte i data d’emissió de la factura i detall d’altres ingressos o subvencions que hagin finançat l’objecte subvencionat, amb identificació de l’import i la seva procedència.

Bases

Podeu consultar les bases, publicades al Butlletí oficial de la província de Girona número 31, de 14 de febrer de 2017,

Informació addicional:

Convocatòria

Convocatòria publicada al BOP de Girona, núm. 21, de 30 de gener de 2018.

Resolucions

Les resolucions es dictaran a mesura que es vagin presentant les sol·licituds i es notificaran als interessats en el termini màxim de tres mesos, a comptar a partir de la data de presentació de la sol·licitud. Quan el crèdit disponible sigui igual o inferior al 20,00% dels pressupostos consignats en el procediment de concessió de subvencions es resoldrà basant-se en l’ordre d’entrada de les sol·licituds, i per tant, donant preferència a la presentada amb anterioritat.

Un cop transcorregut aquest termini sense que s’hagi adoptat la resolució, els sol·licitants poden entendre desestimades les seves sol·licituds per silenci administratiu. La resolució serà comunicada als beneficiaris en el termini màxim de deu dies a comptar des de la data d’adopció de la resolució, d’acord amb l’article 40.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Sol·licitud d'assessorament i suport tècnic a polítiques municipals de protecció de la salut

 

El tràmit de sol·licitud d'aquesta subvenció es pot fer per:

Via Internet [Seu electrònica]:

>> Podeu accedir al tràmit prement aquí

Per a més informació:

972414720

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització