Presentació

 

Des de l´1 de gener de 2016, Dipsalut ha incorporat la Secció d'Acció Social de la Diputació de Girona com a funció pròpia amb l'objectiu d'atendre millor els ajuntaments, altres administracions i les entitats socials en la seva tasca de garantir més benestar i qualitat de vida als gironins i gironines.

 

Amb la incorporació d'Acció Social a Dipsalut, es vol contribuir a l'abordatge dels determinants socials i els seus efectes en la salut de les persones així com contribuir a facilitar que les persones puguin desenvolupar el seu projecte vital i també participar de projectes comunitaris.

 

Podeu trobar tota la informació vinculada acció social a l'Area de Polítiques de Promoció de la Salut i Qualitat de Vida, amb els següents línies i programes d'actuació:

 

Línia de Condicions de vida

  • Pm12 - Servei Local de Teleassistència Domiciliària. Enllaç

 

Línia de Suport i assessorament d'actius socials i de salut

  • Pm13 - Suport Econòmic per a Consultoris Locals, Centres de Formació d’Adults i Centres Docents d’Educació Especial. Enllaç

 

Línia de Reducció de desigualtats

  • Pm11 - Suport Econòmic per a Projectes que Lluitin contra la Pobresa i l'Exclusió Social. Enllaç

 

Tots els tràmits vinculats amb el serveis d'acció social (requeriment d'informació, presentació de documentació...) s'han d'adreçar a partir d'ara a Dipsalut.

 

Per a quasevol aclariment o informació podeu dirigir-vos a info@dipsalut.cat

 

Dades de contacte

Parc Científic i Tecnològic de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització