Programa de formació

Dipsalut ofereix activitats formatives als professionals que treballen en els àmbits de la protecció i la promoció de la salut. L'objectiu és facilitar l'aprenentatge continuat per tal que es puguin actualitzar constantment els coneixements i adquirir noves competències. D'aquesta manera s'aconsegueix millorar el disseny, la planificació i la gestió de les polítiques de salut pública.

F301b - L'abús sexual infantil: trenquem amb el silenci

 

Fitxa tècnica

 

Dates: 5,12,19 i 20 de desembre de 2019.

Lloc: Dijous 5 i divendres 20 a l'Aulari 5 de Giroemprèn (Edifici Centre d'Empreses) . Dijous 12 i 19 a l'Aula de Formació de DIpsalut.

Hora: de 9h a 14h

Durada: 20 hores

Places: 30


Cost per l'alumne: El curs és gratuït per a tots els alumnes. 

 

Destinataris

Curs orientat a professionals que treballen amb infants o adolescents, específicament treballadors dels serveis socials.

Objectius

Objectiu general

La formació ajudarà als professionals a portar a terme la seva funció preventiva i protectora dels infants, oferint eines i un espai formatiu i de reflexió que permeti incloure la prevenció i detecció de l’abús sexual infantil.


Objectius específics

  • Conèixer què és l’abús sexual infantil, les seves característiques i les seves conseqüències;
  • Conèixer i reflexionar sobre el paper del professional en la prevenció, detecció i abordatge de l’abús sexual infantil;
  • Conèixer els circuits bàsics d’actuació en el cas de tenir sospita o coneixement d’un cas d’ASI. 

Temari

Metodologia

Acreditació

 

Certificat d'assistència del curs.

Avaluació

Assistència del 100% de les sessions.

Actitud positiva durant el curs.

Docent

Maria Pilar Polo Polo
Psicòloga

Materials

Inscripcions

El període d'inscripció a aquest curs s'obrirà el proper 30 d'octubre de 2019.

La inscripció es fa a través de la web de Dipsalut, podeu clicar la pestanya sol·licitud que hi ha a dalt.

És molt important que les dades que ens faciliteu a la inscripció siguin completes i correctes. Assegureu-vos que heu escrit correctament el nom, cognoms i número de DNI de l'alumne, així com la seva adreça electrònica.

D’acord amb la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades facilitades mitjançant la sol·licitud s’incorporaran a un fitxer automatitzat titularitat de Dipsalut i seran utilitzades únicament per propòsits estadístics i, si escau, per informar-los sobre activitats formatives promogudes per l’organisme, que puguin ser del seu interès. Els titulars de les dades podran exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació tot adreçant-se a la Presidència de la Dipsalut.

Tornar

Sol·licitud del curs

F301b - L'abús sexual infantil: trenquem amb el silenci

La inscripció a aquest curs s'obrirà el proper 30 d'octubre de 2019. Si voleu més informació podeu enviar un correu electrònic a formacio@dipsalut.cat

Dades de contacte

Parc Científic i Tecnològic de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització