Programa de formació

Dipsalut ofereix activitats formatives als professionals que treballen en els àmbits de la protecció i la promoció de la salut. L'objectiu és facilitar l'aprenentatge continuat per tal que es puguin actualitzar constantment els coneixements i adquirir noves competències. D'aquesta manera s'aconsegueix millorar el disseny, la planificació i la gestió de les polítiques de salut pública.

Jornada "Intervenció Psicològica en Trauma. Perquè les víctimes deixin de ser-ho al més aviat possible"

Jornada de presentació del Màster Intervenció Psicològica en Crisi i Emergències

 

Amb motiu de la inauguració de la tercera edició del Màster en Intervenció Psicològica en Crisis i Emergències de la Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació i amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i de Axios - Dipsalut.


La jornada anirà a càrrec del ponent Francisco Duque Colino, expert en intervenció en crisi a la Sección de interconsulta para el tratamiento de situaciones traumáticas del Hospital General Universitario Gregorio Marañon de Madrid, especialment trauma agut i víctimes de fets violents i és tutor dels psicòlegs interns residents.

Fitxa Tècnica


Data: dissabte 5 d'octubre de 2019

Lloc: Auditori Giroemprèn
C/ Pic de Peguera, 15 (la Creueta) - 17003 Girona

Horari: de 09:00 h. a 13:30 h. i de 15:00 h. a 18.30 h.

Durada: 8 hores

Període d'inscripció: del 9 de setembre al 5 d'octubre de 2019


Ponent: Francisco Duque Colino

Ponent

Francisco Duque Colino

Psicòleg clínic a la Sección de Interconsulta para el Tratamiento de Situaciones Traumáticas del Hospital General Universitario Gregorio Marañon de Madrid, on és també tutor de psicòlegs interns residents. Amb llarga experiència en el tractament del trauma psicològic.
Va tenir una molt destacada intervenció en l’atenció, suport i tractament a múltiples víctimes de l’atemptat terrorista de l’11-M de 2004 a Madrid i, fruit d’aquesta intervenció, va escriure, juntament amb alguns dels seus col·laboradors, el llibre Superando el trauma. La vida tras el 11-M que és un exemple de rigor i didàctica sobre el tema del tractament del trauma psicològic.

Destinataris

Professionals de l’àmbit de les emergències psicològiques i altres interessats.

Tornar

Sol·licitud del curs

Jornada "Intervenció Psicològica en Trauma. Perquè les víctimes deixin de ser-ho al més aviat possible"

Dades de contacte

Parc Científic i Tecnològic de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització