Destacat

16/09/2019

Programa de formació

 

El programa de formació del segon semestre inclou un curs nou, de l'àmbit de l'acció social. Va dirigit a professionals que treballen amb nens i adolescents. L'obectiu és proporcionar-los recursos per a prevenir, identificar i respondre davant la violència sexual contra els menors.

 

El curs "L'abús sexual infantil: trenquem amb el silenci" es durà a terme els propers 4, 11, 18, 20 i 25 de novembre. Podeu obtenir-ne més informació i formalitzar les inscripcions, accedint a aquest enllaç.

 

Una altra novetat del programa de formació és que s'ha duplicat els cursos orientats a capacitar la població en l'ús dels desfibril·ladors i en l'aplicació dels protocols de suport vital bàsic. A més, els cursos de la ciutat de Girona, canvien d'emplaçament. Es duran a terme al carrer Iberia, a tocar de l'estació de trens.

 

A banda d'aquestes novetats, el programa torna a oferir formació relacionada amb el control de les instal·lacions amb risc de transmissió de legionel·losi, amb els riscos associats a l’aigua de consum humà, per a operadors i mantenidors de piscines d'ús públic i per a manipuladors d'aliments. Pel que fa a la promoció de la salut, s’ofereix formació de primers auxilis psicològics en situacions de crisi. També, per atendre adequadament víctimes d’agressions sexuals i d’autoprotecció per als professionals d’emergències. A més, s'ha programat cursos per als dinamitzadors dels Parcs Urbans de Salut i les Xarxes d'Itineraris Saludables.

 

Podeu trobar informació detallada dels cursos i insciure-us-hi, accedint a l'apartat "Formació" d'aquest mateix web.Tots els cursos són gratuïts. Van dirigits a professionals tant del sector públic com del privat, tot i que es donarà preferència als primers.

Dades de contacte

Parc Científic i Tecnològic de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització