Destacat

19/11/2019

Xerrades sobre el Servei local de Teleassistència

 

Organitzem xerrades informatives i altres accions de caràcter divulgatiu, com ara estands que es munten en el marc de fires, mercats o altres esdeveniments. Es poden dirigir a la ciutadania en general o a col·lectius específics, en especial, a persones majors de 65 anys.

Les duen a terme professionals del Servei local de Teleassistència que hi expliquen detalladament en què consisteix el servei, a qui va dirigit i com es desenvolupa. També resolen els dubtes dels assistents i els mostren com funcionen els dispositius que s’utilitzen habitualment (terminals, polseres, penjolls i detectors). Aquests professionals poden estar acompanyats de personal de l’ajuntament o dels serveis socials comarcals per tal de complementar la informació sobre el procés de sol·licitud.

Dipsalut ofereix gratuïtament aquestes accions a tots els ajuntaments de la demarcació de Girona. Els que hi estiguin interessats, han de posar-se en contacte la secció d’Acció Social de l’Organisme (972414720 o acciosocial@dipsalut.cat) i comprometre’s a participar en la divulgació prèvia de l’esdeveniment per tal que es pugui arribar al major nombre possible de persones.

Dades de contacte

Parc Científic i Tecnològic de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització