Destaquem

08/05/2020

Suport psicològic per la Covid-19

 

Es tracta d'un servei gratuït, prestat per psicòlegs especialitzats. Per a persones que estiguin suportant una alta càrrega emocional degut a l'actual crisi sanirària. Només cal trucar al: 663 89 82 48.

 

Es pot demanar per a un mateix, per a familiars o per companys que la necessitin, sempre amb la seva autorització. Per a sol·licitar-lo, també es pot escriure un correu a suportcovid19@dipsalut.cat (s'hi ha d'ncloure una breu descripció de la situació, qui demana el servei i un telèfon de contacte)

El suport psicològic el duen a terme les psicòlogues del Servei d'Emergències Psicològiques de Dipsalut, en col·laboració amb la Delegació de Girona del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya. Està coordinat, per evitar duplicitats, amb altres serveis existents.

Des del Servei també s'ha elaborat una guia amb eines per a l'autoprotecció psicològica. Està dirigida, principalment, als professionals sociosanitaris i als dels diferents equips d'emergències. La podeu consultar, accedint a aquest enllaç.


* Els professionals que presten el servei són psicòlegs col·legiats, que garanteixen la confidencialitat de la informació, emparats/des en el secret professional.

* Les dades obtingudes de les persones a les quals s’atengui seran tractades per Dipsalut com a responsable del tractament amb la finalitat de prestar el servei. S’informarà les persones ateses del tractament que rebran les seves dades i dels seus drets.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització