Destaquem

15/09/2020

Inscripcions als cursos que ofereix Dipsalut

 

Oferim activitats formatives a treballadors dels ens locals i a altres professionals que intervenen en salut pública i acció social. En aquesta ocasió, degut a la situació actual per la Covid-19, bona part dels cursos es faran telemàticament.

A banda dels que ja són habituals, el Programa de Formació del segon semestre inclou una desena de cursos nous. Podeu obtenir-ne tota la informació, clicant aquest enllaç

Totes les formacions són gratuïtes per als alumnes.

Les persones interessades a apuntar-se a un o més cursos, han de registrar-se a la nova aplicació de Formació. Aquest pas només s'ha de dur a terme una vegada. Un cop l'hagueu completat, ja podreu inscriure-us a les formacions que vulgueu. Disposareu d'un usuari i una clau que us permetran entrar a l'aplicació i al Campus d'Alumnat, on hi trobareu els continguts, recursos didàctics i entorn d'aprenentatge relacionats amb els cursos escollits.


Més informació: accés als cursos (NOTA: estrenem un nou format per a la gestió dels cursos, en el que estem introduint millores. En cas de dubte o incidència, si us plau, escriviu-nos un correu electrònic a: formacio@dipsalut.cat)

Dades de contacte

Parc Científic i Tecnològic de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització