Destaquem

02/03/2021

Programes de salubritat de piscines i platges

 

Fins el 8 d'abril, és obert el període de sol·licitud dels programes de salubritat de piscines de titularitat municipal, piscines d'ús públic i platges. S'han de sol·licitar des del Sistema d'Informació Municipal de Salut Pública (SIMSAP).

 

Concretament, els programes que cal demanar ara per al seu desenvolupament aquest 2021 són: el d’Avaluació de la Salubritat de les Piscines d’Ús Públic (Pt05), el de Suport a la Gestió de la Salubritat de les Piscines d’Ús Públic de Titularitat Municipal (Pt06) i el de Suport a la Gestió de la Salubritat a les Platges (Pt07).

 

L’Organisme ofereix aquests serveis d’avaluació de les condicions higièniques i sanitàries de les piscines i platges, recomanació de mesures correctores i noves pautes de manteniment, i comprovació de la seva aplicació i resultats. També dissenya plans de gestió i autocontrol adaptats a les peculiaritats de cada espai i en fa el seguiment.

 

A més, hi ha les línies de suport econòmic per a la vigilància i socorrisme de platges i piscines. Cal recordar que es demanen a banda dels programes i que s'ha de fer a través de la Seu Electrònica.

Dades de contacte

Parc Científic i Tecnològic de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització