Agenda

14/06/2021 al 18/06/2021

Congressos Internacionals de Promoció de la Salut

Adreça: Modalitat telemàtica

 

Aquest mes de juny, acollim la 6a Conferència Mundial de Salutogènesi i la 11a Conferència Europea de Promoció de la Salut.

 

Dipsalut i la Càtedra de Promoció de la Salut coorganitzem la 11th IUHPE European Conference on Health Promotion i la 6th International Conference on Salutogenesis, juntament amb la Unió Internacional de Promoció de la Salut i Educació per a la Salut (IUHPE), l'Agència Catalana de Salut Pública, la Universitat de Girona i l'Ajuntament de la ciutat.

El tema de la 11a Conferència Europea, que se celebrarà els dies 14, 15 i 16 de juny, és "Promoció de la Salut: Acció transformadora en una Europa en transformació". L'esdeveniment té com a objectiu posar en relleu la labor de promoció de la salut duta a terme per diverses institucions i organitzacions, i promoure la creació de xarxes i l'intercanvi d'idees.

Amb el lema "Avançar en la salutogènesis cap a societats pròsperes", la 6a Conferència Internacional, que es farà els dies 17 i 18 de juny, té com a objectius fer avançar la teoria i la recerca sobre la salutogènesi, i compartir i debatre enfocaments innovadors.

Coincidint amb aquests congressos, la IUHPE celebrarà els seus 70 anys d'existència.

Els esdeveniments reuniran investigadors d'arreu del món, així com professionals i encarregats de formular polítiques en l'àmbit de la promoció de la salut. La finalitat és establir xarxes, intercanviar experiències i avançar en la teoria, la recerca i la pràctica de la promoció de la salut.


Per més informació i inscripcions: http://www.iuhpeconferences21.com

Dades de contacte

Parc Científic i Tecnològic de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització