Destaquem

10/08/2020

Informació sobre les subvencions de Dipsalut

Consulteu tota la informació relativa a les diferents subvencions que l'Organisme de Salut Pública posa a disposició d'ajuntaments, altres ens locals i entitats.

Més informació

06/07/2020

Sol·licitud del "Sigues tu" per al curs 2020-2021

És obert el període de sol·licitud del programa d'educació per a la salut de Dipsalut. Poden demanar-lo els ajuntaments de la demarcació, a petició dels centres educatius del municipi. La data límit és el 15 de setembre.

Més informació

Notícies

11/08/2020

Vetllar per la seguretat a les piscines en temps de coronavirus

Aquest estiu, els programes per a la salubritat de les piscines inclouen l’avaluació del compliment de les mesures de prevenció de la Covid-19.

Més informació

06/08/2020

Suport als municipis per a la gestió de les platges

Hem facilitat cartells i altres materials divulgatius de les mesures de prevenció que cal prendre en aquests espais per fer front a la Covid-19. A més, continuem duent a terme les avaluacions de la higiene de les sorres i la resta d'accions incloses habitualment en el programa de platges.

Més informació

03/08/2020

Alumnes de 95 municipis gironins van participar al Projecte educatiu virtual del mosquit tigre

Van veure l'audiovisual pedagògic i van respondre al qüestionari per avaluar els coneixements adquirits.

Més informació

30/07/2020

Cardioprotegim les platges gironines

Hem cedit temporalment desfibril·ladors addicionals a municipis costaners que necessiten reforçar els dispositius de salvament de les seves platges. Es deixen per tota la temporada, des de juny fins setembre.

Més informació

29/07/2020

Declaració conjunta de la taula per abordar la pobresa energètica

La vicepresidenta tercera de la Diputació i presidenta de Dipsalut, Maria Puig i Ferrer, ha participat a la reunió per avaluar la situació del conveni proposat a les empreses subministradores d'energia, per atendre les famílies en situació de pobresa energètica.

Més informació

19/07/2020

Dipsalut repren parcialment l'activitat del servei de dinamització dels Parcs Urbans i les Xarxes d'Itineraris Saludables

Amb motiu de la desescalada i de la progressiva tornada a la “nova normalitat”, durant el mes de juliol es reprenen les activitats emmarcades en el programa de dinamització dels Parcs Urbans i les Xarxes d’Itineraris Saludables. L’agenda d’activitats es va suspendre temporalment a causa de la crisi sanitària i les indicacions de les autoritats per fer front a la Covid-19. Aquest pr…

Més informació

Dades de contacte

Parc Científic i Tecnològic de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització