Notícies

 

Sessions per a famílies amb adolescents

Imatge de la sessió duta a terme aquest 24 de febrer

02/03/2022

Sessions per a famílies amb adolescents

Des del «Sigues tu, en família», continuem oferint formacions en línia a famílies amb fills adolescents o joves. S'hi treballa la comunicació efectiva i no violenta, la sexualitat i l'ús de pantalles, entre altres temes relacionats amb l'educació i la millora del clima familiar.

Les sessions són gratuïtes, telemàtiques i de dues hores de durada cadascuna. Es pot escollir entre diferents dies i franges horàries, per facilitar-ne la participació. Es preveu dur-ne a terme fins al mes de juny.

 

Les condueixen professionals expertes en habilitats parentals i en cadascun dels temes que s'hi aborden. Les d'aquest mes de març estan centrades en l'educació sexual i l'acompanyament en la sexualitat dels adolescents. Les seguiran les formacions sobre l'ús i/o abús de pantalles.

 

En les formacions s'hi proporcionen eines, tècniques i recursos perquè pares i mares puguin establir normes i límits de manera que totes les parts se sentin reconegudes, per obrir canals de comunicació i per millorar la convivència i el clima familiar.


Per consultar el calendari de sessions, obtenir-ne tota la informació i inscriure-us-hi, cliqueu aquest enllaç.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització