Notícies

 

Formació per a la igualtat de gènere

Imatge d'una de les docents del curs per a la prevenció de matrimonis forçats

07/03/2022

Formació per a la igualtat de gènere

Oferim diversos cursos en aquest àmbit. Van adreçats, prioritàriament, a professionals de l’Administració Local, així com a educadors, i a treballadors de l’àmbit de l’acció social. També, a càrrecs electes.

Des de Dipsalut us proposem formacions relacionades amb la perspectiva de gènere, la igualtat d’oportunitats entre dones i homes, la prevenció de les violències masclistes o la comunicació inclusiva (el llistat de cursos, clicant aquí).

 

Els cursos van dirigits, principalment, a treballadors del món local. També, n’hi ha d’especialment enfocats a càrrecs electes. És el cas del curs “Les polítiques d'igualtat dins l'entorn de treball de l'administració pública”, que comença aquest 15 de març. Dirigit a polítics, proporciona informació i recursos pràctics per desenvolupar estratègies d’igualtat de gènere. Es duu a terme en línia (5 hores, entre el 15 i el 16 de març). El període d’inscripció es manté obert i queden places disponibles.


Els cursos són gratuïts per a l’alumnat i estan impartits per professionals expertes en cadascuna de les matèries. La majoria, es fan en línia.

 

Podeu consultar-ne tota l’oferta i inscriure-us-hi, des d'aquest mateix web (apartat “Formació”).

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització