Notícies

 

Jornada d’anàlisi del tractament de la prostitució

Fotografia de banc d'imatges

13/09/2022

Jornada d’anàlisi del tractament de la prostitució

La Fundació Apip-Acam, amb el suport de Dipsalut, organitza la jornada “Bones pràctiques periodístiques per al tractament de la prostitució, el tràfic i l’explotació sexual de dones a l’Alt Empordà”.

L’esdeveniment tindrà lloc aquest 23 de setembre, de 9 h a 14 h, a l’Auditori Convent dels Caputxins de la ciutat de Figueres.


L’acte comptarà amb el testimoni de persones obligades a exercir la prostitució, recollit en l’audiovisual “La veu de les dones explotades sexualment a l’Alt Empordà”. També, amb informació policial sobre les xarxes criminals d’explotació sexual existents a la comarca, que facilitarà el cap de la unitat de tràfic d’éssers humans del cos de Mossos d’Esquadra.


Posteriorment, la responsable del Programa Dones de la Fundació Apip-Acam parlarà dels reptes i estratègies d’intervenció per afrontar aquesta problemàtica. Es continuarà amb una taula rodona per reflexionar sobre els tractaments de la prostitució, del tràfic de persones i de l’explotació sexual als mitjans de comunicació. Hi participaran periodistes de mitjans escrits i audiovisuals de la demarcació.


La jornada va adreçada a professionals de l’àmbit de la comunicació, de serveis socials, del tercer sector i també, dels cossos de seguretat. Per assistir-hi, cal inscripció prèvia. S'ha de formalitzar omplint aquest formulari (data límit: 21 de setembre). Per a informació addicional, consulteu el programa de la jornada o escriviu a: sefoir@fundacioapipacam.org.

 

Dipsalut cofinança aquest acte a través del programa «Benestar i Comunitat».


 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització