Notícies

 

Formacions en línia per a famílies

Cartell de les sessions en línia per a famílies

28/10/2022

Formacions en línia per a famílies

Des del “Sigues tu, famílies” us continuem oferint les sessions d’acompanyament a mares, pares i altres tutors en temes relacionats amb la salut i la criança. Estan conduïdes per professionals expertes i s’hi proporcionen eines i estratègies concretes.

Les sessions són gratuïtes, telemàtiques i estan impartides per professionals expertes en cada matèria, en habilitats parentals i en acompanyament a famílies.

La mateixa “càpsula” formativa es repeteix diversos dies i en diverses franges horàries per tal de facilitar-ne al màxim la participació.

Com que les places per a cada sessió són molt limitades (per tal que els participants puguin extreure’n el màxim profit), cal inscripció prèvia i es recomana formalitzar-la tan aviat com sigui possible. Es pot realitzar accedint a aquest enllaç.

Dins les formacions es plantegen i treballen situacions quotidianes relacionades amb la gestió de les emocionas d’infants, adolescents i joves o amb problemàtiques ben concretes com l’assetjament escolar. Podeu obtenir-ne tots els detalls, dirigint-vos a l’espai per a famílies del web del “Sigues tu”, el nostre programa d’educació per a la salut.

 

En les sessions relacionades amb el bullying s'incideix en la importància d'implicar-nos tots en la prevenció i en la lluita contra l'assetjament escolar i el ciberassetjament. S'ha demostrat que els agressors necessiten d'espectadors, de públic. No tenir-lo i veure que les seves actuacions només generen rebuig i repudia és clau per acabar amb aquestes conductes violentes. És doncs, responsabilitat de tothom (escola, família, amics, companys...) actuar per acabar amb aquest greu poblema. 


Recordar que les formacions en línia són només una de les potes del “Sigues tu, famílies” que continua oferint, entre altres, els tallers “Com parlar parlar als infants perquè escoltin i com escoltar perquè parlin”.

 


 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització