Notícies

 

El programa SIGUES TU, de Dipsalut, al Congrés Internacional d’Intel·ligència Emocional i Benestar de Saragossa, el CIIEB

CARTELL CIIEB 2023

17/05/2023

El programa SIGUES TU, de Dipsalut, al Congrés Internacional d’Intel·ligència Emocional i Benestar de Saragossa, el CIIEB

És la primera vegada que Dipsalut participa en aquest congrés de referència mundial i que enguany se centra en la prevenció per a viure una “salut emocional” des de diferents àmbits de la vida.

L'Associació Aragonesa de Psicopedagogia organitza, juntament amb les principals institucions educatives públiques i privades aragoneses, el V Congrés Internacional d'Intel·ligència Emocional i Benestar que es durà a terme entre el 18 i el 21 de maig de 2023 al World Trade Center de Saragossa.


Aquest esdeveniment reunirà experts i líders en el camp de la Intel·ligència Emocional per exposar i debatre els darrers avenços i tendències en la investigació i l'aplicació pràctica. Aquest V CIIEB compta amb 8 ponències, 9 simposis, 1 taula rodona, 25 tallers interactius i més de 80 comunicacions on es tractaran temes com el desenvolupament de la Intel·ligència Emocional en els àmbits educatius, sanitaris, laborals, socials i el seu impacte a la salut mental.


En aquest marc Dipsalut presentarà, el diumenge 21 de maig al llarg del matí, el seu programa "Sigues Tu" i l’avaluació de resultats del programa "Sigues tu en família". Les presentacions aniran a càrrec d’Anna Loste Romero, tècnica de Dipsalut responsable del programa "Sigues Tu", i de Maria Estrada Ocón, cap del servei de Promoció de la Salut, Benestar i Atenció a les persones, respectivament.


"Sigues tu" és un programa d’educació per a la salut dissenyat per a entrenar les habilitats per a la vida d’infants i adolescents, perquè tinguin més control sobre la salut i els reptes de la vida quotidiana. S’ofereix a les escoles i instituts a través dels ajuntaments i aquest curs 2022-23 hi ha 266 centres educatius que s’hi han apuntat, arribant a 54.710 alumnes.


Així mateix, "Sigues tu" compta amb un equip de 15 professionals de l’educació que fan assessorament i sessions amb l’alumnat. També intervenen professionals del món de les arts escèniques per als tallers de teatre i especialistes de la salut que imparteixen formació al professorat
Per la seva banda, el 2019 es va iniciar el programa “Sigues tu en família”, que es va desplegar a gran escala el 2022, i on s’ofereixen recursos i eines per acompanyar a les famílies. i a les persones amb rol de cura, en temes relacionats amb la salut i la criança positiva. També s’ofereixen tallers formatius sobre la metodologia en què es basa el programa a professionals de serveis socials, sanitaris i educatius de la comunitat que treballen en l’atenció a famílies, infants i joves.

Si voleu saber-ne més sobre el V CIIEB podeu seguir aquest enllaç


https://congresointeligenciaemocional.com/

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització