Notícies

 

02/03/2009

Dipsalut traslladarà la seva seu al Parc Científic i Tecnològic de la UdG

 

Josep Marigó, president de l'Organisme autònom de salut pública de la Diputació de Girona - Dipsalut, i Anna Maria Geli, presidenta del Patronat del Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona, Fundació Privada, han signat aquest matí un conveni per instal·lar la seu de Dipsalut a l'edifici Centre d'empreses - Giroemprèn del Parc.

 

L'acord estableix que la Fundació Privada del Parc Científic cedirà en arrendament 450 m2 de despatxos i 8 places d'aparcament ubicats a l'edifici Centre d'empreses - Giroemprèn. El conveni permet també l'ús per part de Dipsalut de sales de reunions i d'algun dels tres auditoris del Parc (el del Centre d'Empreses o el dels edificis Jaume Casademont i Narcís Monturiol).

 

El contracte té una vigència de nou anys, tot i que pot finalitzar abans, concretament quan Dipsalut traslladi definitivament les seves dependències al futur Parc de Ciències de la Salut de la Universitat de Girona, que estarà ubicat a prop de l'Hospital Trueta.

 

Les noves instal·lacions també integraran la Càtedra de Promoció de la Salut de la UdG, impulsada per Dipsalut, que ha d'esdevenir un instrument de suport a l'hora de dur a terme actuacions al territori i s'ha de convertir en un espai d'evidència científica. Durant la signatura, Josep Marigó, ha destacat que "el Parc Científic i Tecnològic proporcionarà un entorn i uns serveis tecnològicament molt avançats que permetran que Dipsalut sigui capdavanter a Catalunya en l'aplicació i la utilització de les noves tecnologies al servei de la salut pública als municipis gironins, així com un ventall d'espais comuns com ara l'auditori, la sala polivalent per a congressos, les aules,... imprescindibles per les activitats de formació i divulgació previstes per l'organisme autònom".

 

El president de l'Organisme també ha remarcat que "la presència de Dipsalut al Parc Científic i Tecnològic ens permetrà una major interrelació amb la resta d'agent públics i privats que estant presents al Parc i que tenen relació amb la salut, en el seu sentit més ampli com són les activitats relacionades amb l'aigua, l'alimentació, la medicina, la recerca, etcètera".

 

Per la seva banda, Anna Maria Geli, presidenta del Patronat del Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona, Fundació Privada, ha incidit en la voluntat del Parc de donar servei a totes les comarques gironines i ha destacat especialment la potenciació de l'àrea de la Salut de la UdG, mitjançant l'ensenyament de les titulacions de Medicina, Infermeria i la col·laboració amb Dipsalut.

 

Es preveu que Dipsalut completarà el trasllat de les seves actuals dependències, ubicades fins ara al carrer Ciutadans de Girona, al Parc Científic i Tecnològic en els propers dos mesos.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització