Notícies

 

16/09/2008

Dipsalut convoca subvencions per a la promoció de polítiques de salut pública

 

El Consell Rector de Dipsalut ha aprovat per al 2008 tres convocatòries de subvencions destinades a la realització d'accions, inversions i projectes en l'àmbit de la salut pública.L'objectiu del Consell Rector de Dipsalut amb l'aprovació d'aquestes subvencions, segons ha explicat el seu president Josep Marigó, és "revitalitzar, promoure i aportar valor a les polítiques de salut pública i qualitat de vida dels nostres municipis".

 

1. Subvencions extraordinàries per a accions i inversions en l'àmbit de la salut pública.

Van destinades a ens locals (ajuntaments, consells comarcals, consorcis, mancomunitats de municipis...) i tenen caràcter únic i extraordinari.

El seu objectiu és donar suport econòmic a les despeses que els ens locals han realitzat o volen realitzar en salut pública (ja siguin despeses ordinàries o inversions) entre l'1 de gener i el 31 de desembre de 2008.

La dotació màxima per aquesta subvenció és de dos milions d'euros.

 

2. Subvencions per a la redacció d'estudis i memòries valorades d'àmbit municipal que tinguin per objecte l'establiment de parcs urbans de salut i d'itineraris saludables.

Va dirigida als municipis i el seu objecte és fomentar la planificació dels itineraris i parcs de salut urbans. Aquests estudis seran imprescindibles perquè, en anys successius, els municipis puguin participar de les ajudes de Dipsalut per implementar-los.

La dotació màxima per a aquesta subvenció és de 200.000 euros.

 

3. Subvencions per a la promoció de la salut i la qualitat de vida a les comarques gironines.

Va dirigida a les entitats gironines sense ànim de lucre que hagin realitzat o vulguin realitzar activitats durant aquest any 2008. Les accions han de ser de promoció de la salut i s'han de portar a terme a les nostres comarques.

La dotació màxima per a aquesta subvenció és de 100.000 euros.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització