Notícies

 

01/10/2009

Dipsalut i la Fundació Jaume Casademont signen un conveni per a les beques Educar Menjant

 

Dipsalut ha signat un conveni de col·laboració econòmica amb la Fundació Jaume Casademont per finançar el projecte de beques Educar Menjant durant els propers tres anys. Les beques, que es convocaran anualment i tindran una dotació de 3.000 euros, volen estimular iniciatives que es duguin a terme en l'àmbit de l'educació infantil i primària de Catalunya i que promoguin els valors d'una alimentació saludable.

 

En la presentació de l'acord, el president de Dipsalut, Josep Marigó, ha destacat que "des de Dipsalut valorem molt positivament les iniciatives que volen premiar experiències que promouen els hàbits saludables entre els joves, ja sigui a través de l'escola o bé des de fora. Aquest conveni confirma la voluntat d'establir una col·laboració amb la Fundació Jaume Casademont durant els tres propers anys per anar incidint en els hàbits dels més joves i aconseguir que tinguin una alimentació saludable i entenguin què és". Per la seva banda, la presidenta de la Fundació Jaume Casademont, Teresa Ruhí, ha assenyat que "és una gran satisfacció per la Fundació poder comptar amb el suport de Dipsalut en les tres properes edicions de les beques Educar Menjant. Aquest fet demostra l'encert en la línia de treball de la Fundació i la rellevància que el projecte està agafant arreu de Catalunya".

 

La presentació del conveni ha coincidit amb l'obertura del termini de presentació dels projectes que vulguin optar a les beques Educar Menjant de l'edició 2009-2010. Poden optar-hi totes les persones o entitats que vulguin dur a terme un projecte relacionat amb el món de l'alimentació que signifiqui un avenç pedagògic o incorpori una voluntat col·lectiva d'innovació en la vida educativa dels més joves.

 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització