Notícies

 

21/12/2009

Dipsalut col·labora amb el Curs de formació en mort sobtada

Dipsalut va col·laborar amb la Societat Catalana de Cardiologia, l'Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta, la Facultat de Medicina de la Universitat de Girona i el Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona en l'organització del Curs de formació continuada en Mort Sobtada que va tenir lloc el 18 de desembre a l'Auditori de l'edifici Giroemprèn - Centre d'empreses, del Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona.

 

El curs, dirigit pels doctors Rafael Masià Martorell i Maria-Jesús Pérez Ayuso, va ser inaugurat pel Dr. Joan Sala, de l'Hospital Josep Trueta. Les sessions van comptar amb la intervenció dels doctors Ramon Brugada, Roberto Elosúa i Pablo de Loma-Osorio, que van parlar, respectivament, sobre l'epidemiologia, les bases genètiques i la recuperació de la mort sobtada.

 

Posteriorment van tenir lloc dos debats relatius a la temàtica de la mort sobtada i sobre la presència de desfibril·ladors en llocs públics. Aquest darrer debat va ser moderat pel Dr. Gabriel Vàzquez i va comptar amb la participació del Dr. Josep Brugada, que defensava la implantació massiva d'aquests aparells, i el Dr. Rafael Masià, que va rebatre les tesis sobre la implantació de desfibril·ladors.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització