Notícies

 

La consellera de Salut, Marina Geli, visita Dipsalut

La consellera de Salut, Marina Geli, visita el primer Parc Urbà de Salut

15/10/2010

La consellera de Salut, Marina Geli, visita Dipsalut

La consellera de Salut del Govern de la Generalitat de Catalunya, Marina Geli, ha visitat la seu de Dipsalut aquest divendres al matí. Geli s’ha interessat especialment pel programa de Parcs Urbans de Salut i Xarxes d’Itineraris Saludables. La consellera ha pogut conèixer i provar el primer Parc Urbà de Salut, que hi ha instal·lat al Parc Científic i Tecnològic.

 

La consellera de Salut del Govern de la Generalitat de Catalunya, Marina Geli, ha visitat la seu de Dipsalut aquest divendres al matí. Ho ha fet acompanyada del president i el gerent de l'organisme. Geli s’ha interessat especialment pel programa de Parcs Urbans de Salut i Xarxes d’Itineraris Saludables de Dipsalut . La consellera ha pogut conèixer en quina fase es troba el programa i veure el primer Parc Urbà de Salut, que hi ha instal·lat al Parc Científic i Tecnològic de la UdG, just davant la seu de Dipsalut.


Marina Geli ha realitzat aquesta visita abans d’inaugurar la Jornada sobre autonomia i recerca clínica 2010, organitzada per la Fundació Campus Arnau d’Escala i celebrada al mateix Parc Científic i Tecnològic de la UdG.

 

Imatge: la consellera de Salut, Marina geli, el president de Dipsalut, Josep Marigó i el gerent de Dipsalut, Marc Alabert en la visita al Parc Urbà de Salut que hi ha instal·lat davant la seu de l'Organisme.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització