Notícies

 

1.400 participants als cursos de formació continuada

Imatge d'un dels cursos organitzats per Dipsalut

18/12/2017

1.400 participants als cursos de formació continuada

Al llarg d’aquest 2017, Dipsalut ha dut a terme una norantena de cursos dirigits als professionals que intervenen en salut pública i acció social.

La formació està especialment dissenyada per a actualitzar i desenvolupar els coneixements, les habilitats i les actituds necessàries dels tècnics de les comarques de Girona que treballen en aquests àmbits. Va dirigida, especialment, al personal municipal de la demarcació que desenvolupa tasques relacionades amb la protecció, la promoció de la salut i, recentment, l’acció social. Això no obstant, els cursos també són oberts als professionals del sector privat que intervenen en aquests àmbits. A més, s’ofereixen cursos a la població en general, com els orientats a transmetre les pautes d’ús dels desfibril·ladors.


Els cursos realitzats al llarg d’aquest 2017 han estat relacionats amb el control d’instal·lacions amb risc de transmissió de legionel·losi, la salubritat de les piscines d’ús públic, la prevenció de riscos associats a l’aigua de boca i la seguretat alimentària. També s’ha programat formació en primers auxilis psicològics en situacions de crisi, per atendre adequadament víctimes d’agressions sexuals i perquè els professionals de les emergències aprenguin a autoprotegir-se psicològicament de l’impacte de la seva feina. A més, s’ha realitzat cursos de marxa nòrdica per a dinamitzadors de les Xarxes d’Itineraris Saludables i formació, tant per a usuaris intensius com per a la població en general, per saber usar idòniament els desfibril·ladors d’ús públic.

 

Tots els cursos són gratuïts. Per obtenir més informació sobre el programa de formació continuada que ofereix Dipsalut, cliqueu aquí.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització