Notícies

 

Nou Punt de Salut Jove

La gerent de Dipsalut en la visita al nou Punt de Salut Jove

12/03/2018

Nou Punt de Salut Jove

El Pla de l'Estany ofereix un nou servei de salut jove perquè els nois i noies puguin resoldre dubtes a l'entorn de la seva salut física i emocional. La iniciativa compta amb el suport de Dipsalut.

Aquest cap de setmana s’ha inaugurat el nou Punt de Salut Jove de l'Oficina Jove del Pla de l'Estany - Cal Drac.

 

Es tracta d’un nou servei, confidencial i gratuït, per a joves de fins a 26 anys. Es vol que els nois i noies disposin d’un espai íntim i reservat on poder resoldre els dubtes que tenen a l’entorn de la seva salut física i emocional i on parlar lliurement de tots aquells temes que els preocupen. Els joves podran conversar individualment amb una professional que els escoltarà i els oferirà orientació.

 

El servei, que compta amb el suport de Dipsalut, permetrà als joves trobar un espai i estona reservats per parlar d’ells mateixos i abordar temes com, per exemple, les relacions afectives, l’assetjament escolar o a les xarxes, les dependències, la sexualitat o les inseguretats.

 

El Punt de Salut Jove atendrà de forma presencial als joves que ho desitgin dos dies a la setmana, els dimarts i dijous de 5 a 7 de la tarda a l’Oficina Jove Cal Drac. També s'ofereix atenció telemàtica. Es farà a través de correu electrònic amb una garantia de resposta d’un màxim de 24 hores.


El Punt de Salut Jove s’ha donat a conèixer amb una jornada inaugural en la que s’ha dut a terme tertúlies-cafè, per una banda, amb joves i, per l’altra, amb mares, pares i familiars. S’hi ha reflexionat, entre altres temes, sobre trastorns alimentaris, assetjament escolar, drogodependències...Cada tertúlia ha estat conduïda per una professional que ha exercit de mediadora amb l’objectiu que les persones participants poguessin treure el màxim profit de la xerrada.

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització