Notícies

 

24/11/2010

Dipsalut imparteix un dels cursos sobre legionel·la

Aquests dies i fins el 26 de novembre, Dipsalut imparteix el Curs de gestió i control d’instal·lacions de baix i alt risc per a la transmissió de la legionel·losi. Els assistents a aquesta formació podran assolir els coneixements necessaris per realitzar una prevenció efectiva dels riscos per a la salut derivats d'equipaments amb risc de legionel·la.

Aquests dies i fins el 26 de novembre, Dipsalut imparteix el Curs de gestió i control d’instal·lacions de baix i alt risc per a la transmissió de la legionel·losi. Els assistents a aquesta formació podran assolir els coneixements necessaris per realitzar una prevenció efectiva dels riscos per a la salut derivats d'equipaments amb risc de legionel·la. També podran adquirir les habilitats necessàries per efectuar les operacions de manteniment sanitari.

Aquest curs s'emmarca en el Catàleg de formació Tardor 2010 de Dipsalut. L'Organisme dirigeix gran part dels seus esforços a facilitar l’aprenentatge continuat al personal tècnic i als professionals de l’àmbit de la salut pública amb l’objectiu que puguin actualitzar coneixements, guanyar habilitats i adoptar les actituds necessàries per millorar en la seva feina. Els cursos estan dirigits a persones que treballen tant en la protecció com en la promoció de la salut.


 

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització