Noticia

Imatge d'arxiu de socorristes amb un dels desfibril·ladors cedits per Dipsalut

26/06/2018

Platges, cardioprotegides

Hem cedit desfibril·ladors per reforçar els dispositius de salvament de les platges gironines. Concretament,vint-i-quatre aparells.

 

Des de Dipsalut cedim desfibril·ladors “lliures” per millorar la seguretat de les platges. Per aquesta temporada d’estiu, n'hem cedit més d’una vintena. S’afegiran als que ja tenen els dispositius de vigilància i socorrisme de les platges de Castelló d’Empúries, Begur, L’Escala, Santa Cristina d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Tossa, Lloret i Blanes.


Els desfibril·ladors “lliures” se cedeixen de manera temporal als ajuntaments o entitats que en demanen. L'objectiu és cardioprotegir activitats de temporada i/o considerades de risc, ja sigui per les característiques que presenten o pel fet que s’hi concentren moltes persones. Si sou un ajuntament o entitat sense ànim de lucre i voleu sol·licitar-ne, cliqueu aquí.


Es tracta d'aparells idèntics als que Dipsalut ha implantat arreu de la demarcació en el marc del programa “Girona, territori cardioprotegit”, els quals ja han permès recuperar trenta-vuit persones que havien patit una aturada cardíaca.

Dades de contacte

Parc Científic i Tecnològic de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització