Notícies

 

Dipsalut ha presentat el programa de Parcs  i Xarxes en la jornada “Espais naturals, activitat física i salut”

Dipsalut participa a la jornada "Espais naturals, activitat física i salut", organitzada per la Diputació de Barcelona

26/11/2010

Dipsalut ha presentat el programa de Parcs i Xarxes en la jornada “Espais naturals, activitat física i salut”

Dipsalut ha presentat el programa de Parcs Urbans de Salut i Xarxes d’Itineraris Saludables en la jornada “Espais naturals, activitat física i salut”, organitzada per la Diputació de Barcelona. La trobada s’ha celebrat aquest dijous 25 de novembre a Montesquiu (Osona) i ha reunit polítics i tècnics del món local que treballen en medi ambient, urbanisme i medi natural.

 

Dipsalut ha presentat el programa de Parcs Urbans de Salut i Xarxes d’Itineraris Saludables en la jornada “Espais naturals, activitat física i salut” organitzada per la Diputació de Barcelona. La trobada s’ha celebrat aquest dijous 25 de novembre a Montesquiu (Osona) i ha reunit polítics i tècnics del món local que treballen en medi ambient, urbanisme i medi natural.

 

L’objectiu de jornades ha estat promoure activitats relacionades amb l’esport i la salut als espais naturals. Per fer-ho, s’han presentat diverses iniciatives impulsades tant per les administracions com per entitats. Entre elles, hi havia l’experiència de gestió de les Vies Verdes de les comarques de Girona o el programa de Parcs Urbans de Salut i Xarxes d’Itineraris Saludables de Dipsalut. L’encarregat de presentar-lo ha estat Pau Batlle, de l’àrea de Polítiques i Promoció de la salut de Dipsalut, que ha insistit en la necessitat de combatre el sedentarisme i ha subratllat les claus del programa: implantar a l’espai públic equipaments que facilitin la pràctica d’activitat física i dinamitzar-los periòdicament per tal de fidelitzar-ne els usuaris i transmetre’ls la importància de mantenir uns hàbits de vida saludables.

 

Imatge: presentació del programa de Parcs i Xarxes de Dipsalut en la jornada "Espais naturals, activitat física i salut" de la Diputació de Barcelona

Dades de contacte

Parc de Recerca i Innovació de la UdG

Edifici Jaume Casademont

C/ Pic de Peguera, 15

La Creueta - 17003 - Girona

Tel. 972 41 47 20 - Fax. 972 41 47 30

info@dipsalut.cat

Localització